Διαγωνισμοί - Προκηρύξεις

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ "ΑΝΤΛΙΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ 2020"

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ "ΑΝΤΛΙΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ 2020"

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΔΕΥΑ ΚΙΛΕΛΕΡ

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Συνοπτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «Συντήρηση, επισκευή Η/Μ εξοπλισμού και προμήθεια αντλιών και κινητήρων για τις ανάγκες των γεωτρήσεων της ΔΕΥΑ Κιλελέρ, έτους 2020», με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει της τιμής (χαμηλότερη τιμή) προϋπολογισμού 73.855,64€ μαζί με το Φ.Π.Α.

    Ο Διαγωνισμός θα διεχαχθεί στις 13/05/2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ., στα γραφεία της ΔΕΥΑ Κιλελέρ στο παλαιό Δημαρχείο Πλατυκάμπου στον Πλατύκαμπο, ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού.

    Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της ΔΕΥΑ ΚΙΛΕΛΕΡ, έδρα ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ στο τηλέφωνο 2410971780.

    Οι οικονομικοί φορείς που επιθυμούν να συμμετέχουν στο συνοπτικό διαγωνισμό μπορούν να λάβουν γνώση του πλήρους τεύχους της διακήρυξης σε έντυπη μορφή από τα γραφεία της ΔΕΥΑ ΚΙΛΕΛΕΡ στο παλαιό Δημαρχείο Πλατυκάμπου καθώς και σε ηλεκτρονική μορφή από την ιστοσελίδα της ΔΕΥΑ Κιλελέρ https://www.deyakileler.gr/.

    Τα έξοδα δημοσίευσης βαρύνουν τον μειοδότη/τες του διαγωνισμού.

    Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αποβεί άκαρπος θα επαναληφθεί στις 20/05/2020 ημέρα Τετάρτη,  10:00 π.μ. με τους ίδιους όρους .

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

logo

Πλατύκαμπος, 400 09, Λάρισα, info@deyakileler.gr

Νερό... η πηγή της ζωής!!!

Ακολουθήστε μας: