Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Ανακοίνωση της  ΔΕΥΑ Κιλελέρ σχετικά με την ποιότητα πόσιμου νερού 20/09/2023

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Κιλελέρ σχετικά με την ποιότητα πόσιμου νερού 20/09/2023

Αναφορικά με την ποιότητα πόσιμου νερού στο Δήμο Κιλελέρ ενημερώνουμε τους καταναλωτές μας ότι

εξακολουθεί να ισχύει η προηγούμενη ανακοίνωσή μας περί ακαταλληλότητας του νερού για ανθρώπινη κατανάλωση στο σύνολο του δικτύου της ΔΕΥΑ Κιλελέρ, συμμορφούμενοι με την πρόσφατη ανακοίνωση του Συντονιστικού Οργάνου Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Συνεχίζουμε αδιαλείπτως τις προσπάθειες αποκατάστασης τόσο των βλαβών του δικτύου που προκάλεσε η πλημμύρα, όσο και της επαναφοράς των ποιοτικών παραμέτρων του νερού.

Γίνονται καθημερινά νέες δειγματοληψίες νερού, τα αποτελέσματα των οποίων θα μας γνωστοποιηθούν από το Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Θεσσαλίας στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Επισημαίνεται ότι όσον αφορά τους οικισμούς που υδροδοτούνται από τη ΔΕΥΑ Λάρισας, ήτοι Νίκαια, Νέες Καρυές, Ομορφοχώρι, Μελισσοχώρι, Άγιοι Ανάργυροι, Μεσοράχη, Κραννώνας και Κάμπος, ισχύουν οι ανακοινώσεις που εκδίδει η ΔΕΥΑΛ για τους καταναλωτές της.

Συμμεριζόμαστε την αναστάτωση που δημιουργείται στο καταναλωτικό κοινό αλλά επιμένουμε στο πρωταρχικό μας μέλημα, που είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Κιλελέρ

Αχιλλέας Βαρδακούλης

logo

Πλατύκαμπος, 400 09, Λάρισα, info@deyakileler.gr

Νερό... η πηγή της ζωής!!!

Ακολουθήστε μας: